Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC kliktegels: makkelijk zelf te leggen

Balkon tegel pvc

Bent u iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zoekt u een slijtvaste en onderhoudsarme vloer? Met PVC kliktegels kunt u alle kanten op. Deze hoogwaardige PVC vloer is, door het handige kliksysteem, namelijk door iedereen makkelijk te leggen. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld één ruimte door ons te laten leggen en de rest van uw garage of bedrijfsruimte daarna zelf te doen. Met kliktegels creëert u snel een mooie en degelijke vloer, die u bovendien weer kunt hergebruiken. Wilt u tips over het zelf leggen van PVC? Wij adviseren u graag en goed. 

Neem contact op

Kliktegels leggen, creatief en economisch 

In uw hobby- of bedrijfsruimte zijn de makkelijk te leggen kliktegels ideaal. Verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren kunt u onze hoge kwaliteit kliktegels ook decoratief gebruiken. Bent u creatief en houdt u van originele patronen? Dan kunt u met PVC kliktegels uw eigen unieke vloer creëren. Bovendien zijn deze vloertegels bijzonder economisch in aanschaf. Onze PVC tegels zijn 0,7 cm dik en kunnen 'zwevend' gelegd worden. Het is dus meestal niet nodig om de ondergrond te egaliseren of apart een dure ondervloer aan te schaffen. Niveauverschillen tot aan 0,2 mm worden gewoon opgevangen. Makkelijker kan het bijna niet. 

Kliktegels leggen zonder veel gereedschap 

Voor het zelf plaatsen van een kliktegel vloer heeft u niet veel gereedschap nodig. Een meetlat of duimstok en een goede decoupeerzaag zijn voldoende. U meet de ruimte op en berekend hoe u de tegels wilt leggen. Hierna werkt u al klikkende de gehele ruimte door. Makkelijk en simpel. Wilt u advies op maat over het leggen van onze kliktegels? Of laat u het plaatsen van de PVC vloer toch liever aan onze ervaren vloerenleggers over? U mag altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | zoekmachine marketing dotsolutions