Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC kliktegels voor uw fitnessvloer

Als vloer in een sport- of fitnessruimte zijn PVC kliktegels bijzonder praktisch maar ook economisch in aanschaf. Slijtvast, schok en geluidsabsorberend en zeer hygiënisch in het gebruik zijn de kliktegels bovendien gemakkelijk te plaatsen in kleinere en grote sportzalen. Zoekt u een geschikte vloer voor uw fitnessruimte? Een PVC vloer neemt geen vloeistoffen op en blijft dus langdurig mooi en vlekvrij, ook bij intensief sportief gebruik. Bij onze PVC kliktegels kunt u kiezen uit veel aantrekkelijke kleuren die u trouwens ook kunt combineren. Wilt u persoonlijk advies of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag. 

PVC kliktegels als routeaanduiding 

Wilt u iets in uw fitnessruimte duidelijk maken aan de sporters, zonder allerlei bordjes of regels op te hoeven hangen? Dan kunt u de kliktegels ook hiervoor inzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld onder de verschillende krachttoestellen of fitnessmachines aparte kleurtegels plaatsen. Het maken van een trainingsronde in uw fitnessruimte wordt zo nog leuker. Hygiëne is uiteraard bij sport zeer belangrijk. Het schoonhouden van uw vloer is makkelijk, u kunt gewoon dweilen en stofzuigen. De vloer absorbeert geen vloeistoffen en blijft dus altijd vlekvrij. De PVC-kliktegels zijn antislip en hebben altijd voldoende grip. Hierdoor komt uitglijden of gladheid door bijvoorbeeld morsen of zweten in uw fitnessruimte niet meer voor. Dat sport dus wel zo prettig en bovendien veilig. 

PVC vloer meteen te gebruiken 

De vloeren zijn door het handige kliksysteem makkelijk aan te passen, er komt geen lijm aan te pas. Hierdoor zijn de vloerdelen ook gemakkelijk verwijderen en in een andere ruimte gewoon weer te gebruiken. Onze kliktegel is geschikt voor alle fitnessruimtes, ongeacht grootte of vorm. Uw sportschool kan gewoon openblijven. U hoeft niet te sluiten, want de vloer is na het plaatsen meteen te gebruiken. Wilt u meer weten over onze gemakkelijk te plaatsen PVC kliktegels voor sportief gebruik? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | websites dotsolutions