Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC klikvloer voor uw garagevloer

Garage vloer

Een garagevloer moet stevig, slijtvast en veilig zijn. Een PVC klikvloer is dat allemaal en is bovendien ook nog zeer gemakkelijk schoon te houden. Zoekt u een goede en betaalbare garagevloer? Dan kunt u zeker gebruik maken van onze vloerdelen. Met een hoogwaardige klikvloer houdt u namelijk ook de kosten laag.

Een klikvloer is door het unieke kliksysteem gemakkelijk zelf te plaatsen, maar ook weer simpel te verwijderen. U kunt uw garagevloer dus altijd meenemen en opnieuw gebruiken. Heeft u ook hart voor het milieu? Onze mooie PVC vloertegels zijn vervaardigd van gerecycled materiaal en ook weer 100 % herbruikbaar. 

Bekijk ons assortiment

 

PVC klikvloer overal te plaatsen 


Een goede klikvloer kunt u op praktisch iedere ondergrond plaatsen. Ligt er in uw garage nog een oude vloer of gelijmde vloerresten? Verwijderen is meestal niet eens nodig, want oneffenheden tot aan 2 mm worden door onze kliktegels onzichtbaar opgevangen. Is de ondergrond van uw garagevloer vochtig? Ook dan kunt u de PCV kliktegels gewoon leggen. Onze kliktegels zijn aan de onderkant voorzien van een uniek drainage systeem. Hierdoor maakt een vochtige of vuile ondergrond, voor het leggen van uw nieuwe PVC garagevloer, geen enkel verschil. Een PVC klikvloer is overal te leggen, handig, gemakkelijk en snel. 
 

Voordelige PCV garagevloer 


Overweegt u om een voordelige vloer van kliktegels te leggen of te laten leggen in uw garage? Als materiaal voor vloeren is PVC bijzonder geschikt. Niet voor niets worden onze vloerdelen gezien als het meest betaalbare alternatief voor gietvloeren. PVC is slijtvast, geschikt voor langdurig gebruik en door de geluid- en schokabsorberende eigenschappen zeer gebruiksvriendelijk. Wilt u meer informatie over onze voordelige garagevloeren van PCV? Of heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u de kleur van uw klikvloer doorgeven? U kunt ons altijd bellen. Ons vloerenbedrijf is voor nieuwe en vaste klanten prima bereikbaar.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | website ontwerp dotsolutions