Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC kliktegels voor uw hobbyruimte

Houdt u van kleine en grote klusjes en heeft u daarvoor een echte hobbyruimte beschikbaar? Dan is een geschikte vloer natuurlijk belangrijk voor u. Een PVC klikvloer is bestand tegen vlekken, oliën en schoonmaakmiddelen. Voorzien van een sterke geluiddempende klikvloer is uw hobbyruimte klaar voor iedere job. Wilt u een mooie kleur uitzoeken? Ook dat kan. U kunt met vragen over kleuren, prijzen of het leggen van PVC kliktegels dan ook altijd contact met ons opnemen. 

Professioneel en economisch 

Onze slijtvaste kliktegels zijn voor veel toepassingen geschikt. Met het kopen van een PVC klikvloer haalt u namelijk een echte industriële werkvloer in huis. Een mooie en professionele vloer voor een zeer laag bedrag, want onze hoogwaardige klikvloeren zijn bijzonder economisch in aanschaf. Uw hobbyruimte krijgt door het leggen van kwalitatief goede kliktegels dan ook een absolute meerwaarde. Met hun brandvertragende werking zijn onze vloerdelen niet alleen sterk, maar ook bijzonder veilig. 

Brandveiligheid en kliktegels 

Voor onze PVC kliktegels geldt de norm B1 volgens DIN 4102 en is daarmee vergelijkbaar met andere Europese normen zoals EN 13501-1. Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt bij al onze vloeren. Uiteraard is dat, ook voor uw hobbyruimte een veilig gevoel, maar we denken verder. Bent u milieubewust en gaat u voor duurzaamheid? Dan zitten we ook hierin op één lijn, want het milieu heeft ook onze aandacht. Onze PVC kliktegels zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal. 

PVC kliktegels en het milieu 

Hergebruik is bij onze vloeren de norm zodat ook restjes of snijranden door ons weer keurig worden ingezameld. Ook als het gaat om het gebruik van chemische materialen zijn onze PVC kliktegels veilig. Wij voldoen aan de richtlijnen van REACH en zijn gecertificeerd. Wilt u in uw hobbyruimte een mooie betrouwbare vloer en wilt u de mogelijkheden, kosten of kleuren weten? Of heeft u een andere vraag die u aan ons wilt stellen? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij delen onze kennis graag met u.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | internet marketing dotsolutions