Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC tegels zijn ideaal voor uw fitnessvloer

Bent u sportief en beschikt u over een eigen fitnessruimte? Met een goede fitnessvloer van PVC tegels is uw sportruimte helemaal af. Tijdens het sporten is de vloer volledig antislip en biedt voldoende grip, ook in natte staat. Doet u wel eens grondoefeningen in uw fitnessruimte? Vast wel, want buikspieren, push-ups en een goede warming-up horen ongetwijfeld bij uw routine. Dan vindt u het vast fijn om te weten dat onze PVC tegels zeer hygiënisch zijn in het gebruik. De vloertegels nemen geen vloeistoffen op en vuil of vlekken trekken dus nooit in uw vloer. De fitnessvloer van PVC is trouwens ook gemakkelijk schoon te maken. U kunt er met de stofzuiger eroverheen of even dweilen en de vloer is weer brandschoon. PVC tegels zijn als fitnessvloer bijzonder geschikt, maar er zijn nog meer pluspunten. 
 

Fitnessvloer op maat 


Betaalbaar, hygiënisch en degelijk, dat zijn de meest bekende voordelen van een PVC vloer. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en tijdens het sporten kan vooral een mooie fitnessvloer stimulerend werken. Uw oefenruimte oogt met een goede vloer professioneel en dus aantrekkelijk. Wist u dat PVC tegels slijtvast zijn en verkrijgbaar in verschillende kleuren? U kunt dus ook, door het gebruik van verschillende kleuren tegels, mooie patronen aanbrengen of looppaden. Zo creëert u zelf met PVC-tegels uw fitness- of sportvloer op maat. Persoonlijk, uniek en voor dezelfde betaalbare prijs. Het bestellen van tegels is makkelijk en wij leveren dan ook zeer snel. Maar er is nog meer. 


PVC tegels en hergebruik 


Wist u dat onze hoogwaardige vloertegels gemaakt zijn van gerecycled materiaal? En dat u de fitnessvloer ook weer zelf kunt hergebruiken? Dat zijn nog maar enkele bijzonderheden die de meeste mensen niet weten, maar die bij de productie van onze kwaliteitsvloeren wel van belang zijn. Ook het verantwoord gebruik van chemische stoffen is bij onze PVC-vloeren prima in orde. Hiervoor zijn wij volledig gecertificeerd en houder van het keurmerk REACH, een toonaangevend waarborg voor veiligheid en milieuvriendelijkheid. Wilt u meer weten over de PVC tegels en het voordeel voor uw sportzaaltje, dansschool of fitnessruimte? Voor kleine, middelgrote of grote oppervlaktes kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | webdesign dotsolutions