Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

PVC kliktegels zijn ideaal voor uw werkplaats

Heeft u een moderne werkplaats en stelt u hoge eisen aan uw apparatuur en inrichting? Zijn ook de veiligheid en de prettige werkomstandigheden van uw medewerkers belangrijk voor u? Dan is de PVC kliktegel voor uw werkplaats of bedrijfsruimte ideaal. Onze PVC-vloerdelen voldoen aan de Europese richtlijnen en zijn gemakkelijk te plaatsen. De kliktegel is geluid- en schokabsorberend en bovendien te leveren in uw eigen bedrijfskleuren. Wilt u meer weten over de verschillende toepassingen en mogelijkheden van PVC? Onze experts informeren u graag. 

Kliktegels voor verschillende ondergronden 

U kunt kliktegels leggen op verschillende ondergronden. Het kostbare en tijdrovende egaliseren van vloeren is dus veelal niet meer nodig. De tegels kunnen namelijk gelegd worden op onregelmatige ondergronden met hoogteverschillen tot 2 mm. Ook vuil of vocht is, door het drainagesysteem onder de kliktegel geen enkel probleem. U legt de kliktegels er gewoon overheen. Eenmaal vastgeklikt is uw werkvloer aantrekkelijk, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Er zijn echter nog meer pluspunten aan de kliktegel. 

Kliktegel in de praktijk 

De PVC kliktegel heeft zijn nut binnen het bedrijfsleven in korte tijd bewezen. Door de veelzijdige werking en lange levensduur kiezen veel ondernemers dan ook bewust voor deze hygiënische vloeren. De kliktegel is relatief dik(1 cm) en geeft daardoor een licht verend en toch stevig effect bij het lopen. De kliktegels absorberen geen vloeistoffen en blijven ook nat dus volledig antislip. Het risico dat uw medewerkers uitglijden op de werkvloer word met de PVC kliktegels geminimaliseerd. Maar er is nog meer positief nieuws. 

PVC kliktegels en het milieu 

Buiten de veelzijdige toepassingen van PVC in garages, horeca en andere professionele werkruimtes, zijn kliktegels bovendien zeer milieuvriendelijk. Bent u als ondernemer bewust bezig met milieuvriendelijke en economische toepassingen binnen uw bedrijf of productieproces? Onze hoogwaardige kliktegels zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de PVC kliktegel voor uw werkplaats? Of wilt u liever gelijk een offerte aanvragen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | website optimalisatie dotsolutions