Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

SwissDeck balkontegels


Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor op uw balkon, patio of terras? Dan bent u bij PVC Kliktegel aan het juiste adres. Wij leggen niet zomaar tegels op uw balkon, patio of terras, maar plaatsen balkontegels van het gerenommeerde merk SwissDeck. Meer over deze tegels, leest u op deze pagina.

Swissdeck - Ribdeck Balkon tegel


Bestel via onze webshop

Waarom SwissDeck balkontegels?

Het merk Swiss Deck is al 10 jaar gespecialiseerd in het produceren van duurzame, mooie en volledig antislip balkontegels. U heeft diverse goede redenen om in deze balkontegels te investeren. Zo zijn de tegels niet alleen mooi en trendy, maar bovendien onderhoudsvrij en volledig slijtvast. Ook zijn de balkontegels op en top veilig. Dit komt omdat de tegels voorzien zijn van een goede antislip laag, die zelfs stroef blijft bij een flinke laag water. 

Verder zijn de tegels snel gelegd door het handige kliksysteem en snel droog. En heeft u specifieke eisen voor uw nieuwe balkontegels? Dan kunt u de tegels van Swiss Deck gewoon aanschaffen, want deze tegels worden in vele verschillende kleuren geleverd.

balkontegels swissdeck

Milieuvriendelijke balkontegels 

De tegels van Swiss Deck zijn gemaakt van polypropyleen. Dit is een milieuvriendelijke materiaalsoort, die volledig gerecycled kan worden. Door een aantal specifieke toevoegingen is het product bovendien antistatisch én ongevoelig voor slijtage. Wilt u een duurzame investering doen, dan is dit product zeker de juiste keuze.

Uw balkontegels laten leggen door PVC Kliktegel

PVC Kliktegel is al jaren gespecialiseerd in het nauwkeurig én snel leggen van de balkontegels van Swiss Deck. Laat u uw tegels door onze experts leggen, dan weet u zeker dat het eindresultaat er geweldig uit ziet. 

Wilt u meer weten over deze tegels of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.
 

Contact opnemen

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | zoekmachine optimalisatie dotsolutions