Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

Showroom vloer

Showroom vloer van PVC

In een showroom hebt u een vloer nodig die tegen een stootje kan. De vloertegels van PVC Kliktegels zijn heel geschikt voor deze toepassing. Hoewel er dagelijks misschien honderden mensen over de vloer komen in uw showroom, blijft de tegelvloer er als nieuw uitzien. In onze webshop vindt u een ruim aanbod van deze duurzame, mooie, slijtvaste en goed te onderhouden tegels. 

Webshop

Waarom kiezen voor pvc vloertegels?

Vloertegels van kunststof zijn zeer sterk en slijtvast. Ze kunnen toegepast worden op plaatsen waar de vloer het hard te verduren krijgt. Voorbeelden zijn garages, hobbyruimten, winkelruimten, werkplaatsen, feestzalen en dergelijke. De belangrijkste pluspunten van pvc tegels zijn onder meer:

Takens bedrijfsvloeren

Takens bedrijfsvloeren is specialist op het gebied van PVC vloeren. Deze webshop maakt hier onderdeel van uit. Indien gewenst kunnen wij de showroom vloer voor u leggen. 


Binnen 5 werkdagen gratis bezorgd

U hoeft uw deur niet uit om de geschikte tegelvloer voor uw showroom te bestellen. Bekijk het assortiment van PVC Kliktegels. Maak uw keuze en plaats vandaag nog online uw bestelling. Uw pvc vloertegels worden gratis aan huis geleverd binnen 5 werkdagen. U kunt de vloer zelf leggen, of onze vakmensen vragen om dit te doen. Bel of mail PVC Kliktegels voor meer informatie.

PVC-clipper-de-luxe-bruin-pvc-kliktegels

Clipper de Luxe Bruin 
Vanaf: € 12,95

PVC-clipper-de-luxe-donkergrijs-pvc-kliktegels

Clipper de Luxe Donkergrijs 
Vanaf: € 9,20

PVC-clipper-de-luxe-blauw-pvc-kliktegels

Clipper de Luxe Blauw 
Vanaf: € 12,95

 

Bekijk ons assortiment

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | zoekmachine marketing dotsolutions