Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

Toepassingen PVC kliktegels

Het aanschaffen van een nieuwe vloer kan lastig zijn. U wilt namelijk niet alleen een mooie vloer kopen, maar u wilt ook een vloer laten leggen waar u over vele jaren nog steeds plezier van heeft. PVC kliktegels zijn hygiënisch,  ijzersterk en slijtvast.

WEBSHOP

Dit maakt ze erg geschikt voor bijvoorbeeld:pvc vloer werklplaats 2

De PVC kliktegels zijn eenvoudig met water te reinigen en blijven toch stroef onder alle omstandigheden.

Geschikt voor ieder pand

Onze vloeren van polyvinylchloride hebben gebruiksklasse 42. Dit betekent dat de vloeren geschikt zijn voor vrijwel ieder project. U kunt onze vloer aanschaffen voor uw hobbyruimte of fitnesskamer, maar ook voor uw school, kinderdagverblijf, garage, winkelpand of horecabedrijf. Ook als er iedere dag honderden mensen over de vloer lopen en er zelfs zware voertuigen overheen rijden, ziet de vloerbedekking er over vele jaren nog altijd als nieuw uit. 

PVC kliktegels: strak, duurzaam en veilig

Uw nieuwe vloer moet er niet alleen de eerste weken, maanden of jaren mooi uit zien, maar moet over vele jaren nog steeds representatief zijn. Koopt u onze vloer van polyvinylchloride tegels, dan heeft u de garantie op een duurzame vloerbedekking. Ook ziet uw vloer er op en top strak uit, voor een bedrijfspand met een representatieve uitstraling. 

En omdat onze tegels antislip zijn, hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken om de veiligheid van de vloerbedekking. Zelfs als er water op de vloer staat, is deze totaal ongevaarlijk.


047

PVC kliktegels laten leggen? Wij staan voor u klaar

Wilt u de tegels laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

NAAR WEBSHOP

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | website optimalisatie dotsolutions