Pagina wordt geladen ...
Inloggen / Registreren

Hobby vloeren 

Hobby vloer van PVC Kliktegels

Het liefst bent u de hele dag bezig met uw hobby. U heeft zelfs een speciale kamer ingericht waar u zich bezig kunt houden met uw favoriete vrijetijdsbesteding. Het enige wat deze ruimte nog nodig heeft, is een goede vloer. Zoekt u een vloer die goed tegen een stootje kan, vele jaren mee gaat en bovendien onderhoudsvriendelijk is? Investeer dan in een vloer van PVC kliktegels. 

WEBSHOP

Sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk 

PVC Kliktegels worden steeds populairder. Niet zonder reden.PVC kliktegels zijn namelijk sterk, beschikken over een anti-slip laag en zijn vochtbestendig. 

Ook zijn de kliktegels onderhoudsvriendelijk. Zelfs bij ernstige vervuiling, bijvoorbeeld door het knoeien van verf of een chemische vloeistof, heeft u de tegels in een mum van tijd schoon. 

Uw vloer zelf leggen 

PVC kliktegels zijn erg eenvoudig zonder verlijming te leggen. Ook als u totaal geen ervaring heeft met het leggen van vloeren, kunt u uw vloer van PVC kliktegels prima zelf leggen.

En heeft u hier geen tijd voor of simpelweg geen zin in? Neem dan contact met ons op. Voor een meerprijs komen wij graag naar u toe om uw nieuwe vloer te leggen, zodat u dit niet hoeft te doen. 

Direct een nieuwe hobbykamer vloer bestellen 

Wilt u uw hobbykamer op de korte termijn helemaal inrichten? Bestel dan direct een nieuwe vloer voor deze ruimte. U kunt uw PVC kliktegels eenvoudig en snel online bestellen via de website van PVC Kliktegels.

kliktegel-donkergrijs-pvc-kliktegels

PVC Clipper Donkergrijs
Vanaf: € 6,30

kliktegel-zwart-pvc-kliktegels

PVC Clipper Zwart
Vanaf: € 5,95

kliktegel-grijs-pvc-kliktegels

PVC Clipper Grijs 
Vanaf € 6,30 

 

Bekijk ons assortiment

privacy | algemene voorwaarden | sitemap | contact | webapplicatie dotsolutions